News - Yung Nnelg presents: Diamonds & Pearls Perfume - Zeedijk 60

06 November 2018

Yung Nnelg presents: Diamonds & Pearls Perfume

The song has been detected by your sense of hearing. The video has been observed by your sense of sight. Come discover the Diamonds & Pearls Perfume, and trigger your sense of smell.

Aanstaande zaterdag, 10 november, vind de Diamonds & Pearls Parfume Launch van Yung Nnelg in de winkel plaats. In september was Yung Nnelg te gast bij in de Red Bull Studio, daar deed hij een Red Bull Music Uncut sessie. Tijdens de sessie werd Nnelg begeleid door een strijkorkest terwijl hij live de nummers Diamonds & Pearls en Serena doet.

Ik vind ’t altijd belangrijk om bij het releasen van een nummer of project meerdere dimensie’s toe te voegen aan een release. In het proces van Diamonds & Pearls ontstond het idee om een element van geur toe te voegen aan de track, aangezien we met muziek het gehoor prikkelen en met video’s het zicht prikkelen.

Door de digitale ontwikkelingen in de muziekwereld waar we in zitten verliezen we steeds meer grip op het fysieke, maar wordt de wereld een toegankelijkere wereld waardoor er meer mogelijk is dan ever. - Yung Nnelg

Event info:

Zeedijk 60

10 November

16:00-20:00 

 

 

A blog about

Event, Yung Nnelg

Recent posts

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »